Sisältöön

Triplan näyttävin julkisivu?

58 neliömetriä

Viisikymmentä kahdeksan neliömetriä tilaa, josta tulisi suunnitella ja toteuttaa vaikuttava, moderni ja kiinnostava myymälä. Saimme haastavan budjetin ja tarkoituksena oli hyödyntää myös jo varastossa olevia, kierrätettäviä kalusteita. Kiinnostava projekti ja kaunis lopputulos!

Triplan myymälä edustaa Voglian uutta konseptia. Lähtökohdat tilan suunnittelulle, kalustamiselle ja valikoimalle tulivat juuri tästä.

Tuotteiden esittelyn punaisena lankana on väljä esillepano. Tuotesarjat esitellään ilmavasti ja jokaiselle sillä hetkellä myymälässä olevalle tuotteelle annetaan sille kuuluva arvo. Näin nostetaan tuotteen hintamielikuvaa ja vahvistetaan myös yleistä mielikuvaa kestävästä ja laadukkaasta tavasta toimia. Tämä vaatii valikoiman suunnittelulta vahvaa näkemystä, rohkeutta ja tuotteiden oikea-aikaisuutta.

Triplan myymäläTriplan myymälä tuoteseinäTriplan myymälä uusi pöytäryhmä

Myymälän sisätilojen kalusteet ovat pääosin Voglian varastosta kierrätettyjä. Osa on Voglian Itäkeskuksen myymälästä ja osa Rediin toteutetusta showroomista. Kalustuksen konseptia täydennettiin vain uudella kassapisteellä sekä kevyellä pöytä-telineryhmällä myymälän sisäänkäynnissä.

Myymälän ”wow”-elementti on vahva, visuaalinen ja näyttävä julkisivu, joka poikkeaa ideallaan muista myymälöistä. Normaali näyteikkuna on poistettu ja tilalle on rakennettu diagonaalinen elementti graafisesta led-valaistusta kirjaimesta sekä puukuvioidusta ritilästä. Myös nukke sijoittuu myymälän ulkopuolelle.

Näyttävä sisäänkäynti
Katseenvangitsija! Tämän myymälän huomaa kauempaakin.

Myymälän vastaanotto on ollut Voglialta saamani palautteen mukaan positiivinen. Valikoimaa, esillepanoa sekä helposti muunneltavaa kalustusta kannattaa edelleen jatkossa muuttaa, testata ja kokeilla rohkeasti uusia vaihtoehtoja. Toivottavasti tuotteet jatkossakin saavat ilmaa ja tilaa ympärilleen ja myymälän ilme pysyy avarana, valoisana ja houkuttelevana.

Olimme mukana!

Ideagalleria on hoitanut projektin yhdessä Voglian markkinointitiimin kanssa. Olimme mukana suunnittelussa ja toteutuksessa. Vastasimme suunnittelun lisäksi projektin johdosta. Myymälän on toteuttanut Evet Oy

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.