Sisältöön

Tiimi

Tässä sitä ollaan!

Ideagalleria Ky on markkinoinnin ja mainonnan alalle vuonna 1995 perustettu microyritys.

Meiltä saat mainontaan, digitaaliseen markkinointiin, konseptisuunnitteluun, visuaaliseen markkinointiin ja myymäläsuunnitteluun uusia näkemyksiä ja tuoreita ideoita. Teemme projektit intohimoisesti suunnittelusta toteutukseen.

  • Toimistolla on yli 20 vuoden kokemus mainonnan suunnittelusta ja toteuttamisesta.
  • Olemme vastanneet myymälöiden perustamisesta ja konseptoinnista, parhaimmillaan 17 myymälän ketjussa.
  • Olemme vastanneet suoramarkkinoinnin toteuttamisesta ja kehittämisestä yli 50 000 kanta-asiakkaan yhteisössä.

 Meitä on tiimissä kaksi, samasta perheestä molemmat.

 Katja

Uskon vahvan sisällön ja tarinan voimaan. Teen töitä asiakkaan strategian ja brändin punaisen langan mukaisesti, jatkuvasti analytiikan avulla tekemistä kehittäen. 

Koulutukseltani olen sekä vaatesuunnittelija että markkinoinnin asiantuntija. Taustani tuo näkemystä designin ja mainonnan merkitykselliseen yhdistämiseen.

Olen kokenut AD. Teen päivittäin töitä Adoben ohjelmilla, Facebookin työkaluilla, Google Anayticsillä, WordPressillä sekä sähköisen suoramarkkinoinnin ohjelmilla. Olen myös graafinen suunnittelija, myymäläsuunnittelija sekä visuaalinen markkinoija.

Heittäydyn rohkeasti mukaan uusiin trendeihin ja haastaviin tilanteisiin. Olen kiinnostunut ajankohtaisista ilmiöistä ja suuntauksista. Opiskelen jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää työssäni tekniikkaa ja ohjelmistoja. Matkustelen paljon. Sydäntäni lähellä on ekologinen kuluttaminen ja sen tuomat uudet mahdollisuudet.

Olen tehnyt yhteistyötä suomalaisen naisten vaatteita valmistavan Voglian kanssa  ja hoitanut Voglian mainontaa; perinteistä printtiä, digitaalista mainontaa sekä sähköistä suoramarkkinointia, olen työskennellyt myös markkinointitiimissä, visuaalisessa markkinoinnissa sekä myymälöiden suunnittelussa. 

LinkedIn Katja >

 Karoliina

Hoidan monipuolisesti kaikenlaisia mainonnan tehtäviä, kuten nettisivujen, sosiaalisen median ja verkkokaupan päivittämistä, valmistan mainosmateriaaleja ja painoaineistoja.  Kuvankäsittelyohjelmat, kuten Photoshop sekä videoeditointi ja animointiin liittyvät ohjelmat sekä MS Office ja erilaiset julkaisujärjestelmät ovat käytössä päivittäin.

Olen Itä-Aasian kielten ja kulttuurien asiantuntija. Tuon tiimiin mainonnan toteuttamisen lisäksi kansainvälistä tietotaitoa erityisesti Itä-Aasian markkinoilta sekä osaamista kuluttajakäyttäytymisen ja markkinoinnin alalta. Korean, englannin ja japanin käännökset onnistuvat minulta myös.

LinkedIn Karoliina >