Sisältöön

Tiimi

Tässä sitä ollaan!

Ideagalleria on vuonna 1995 perustettu mainostoimisto. Meiltä saat visuaaliseen markkinointiin, myymäläsuunnitteluun ja mainontaan uusia näkemyksiä ja tuoreita ideoita. Teemme projektit intohimoisesti suunnittelusta toteutukseen. Toimistolla on yli 20 vuoden kokemus mainonnan suunnittelusta ja toteuttamisesta.

 Katja

Heittäydyn rohkeasti mukaan uusiin trendeihin ja haastaviin tilanteisiin. Olen kiinnostunut ajankohtaisista ilmiöistä ja suuntauksista. Opiskelen jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää työssäni tekniikkaa ja ohjelmistoja. Matkustelen paljon. Sydäntäni lähellä on ekologinen kuluttaminen ja sen tuomat uudet mahdollisuudet. Olen koulutukseltani vaatesuunnittelija, mutta urani olen tehnyt yrittäjänä mainonnan ja visuaalisen markkinoinnin parissa.

Yritykseni Ideagalleria on perustettu tosiaan jo 1995 eli 23 vuotta olen toiminut mikroyrittäjänä. Olen tehnyt yhteistyötä suomalaisen naisten vaatteita valmistavan Voglian kanssa koko tämän ajan ja hoitanut Voglian mainontaa; perinteistä printtiä, digitaalista mainontaa sekä sähköistä suoramarkkinointia, olen työskennellyt myös markkinointitiimissä, visuaalisessa markkinoinnissa sekä myymälöiden suunnittelussa. 

 Karoliina

Hoidan monipuolisesti kaikenlaisia mainonnan tehtäviä, kuten nettisivujen, sosiaalisen median ja verkkokaupan päivittämistä, valmistan mainosmateriaaleja ja painoaineistoja.  Kuvankäsittelyohjelmat, kuten Photoshop sekä videoeditointi ja animointiin liittyvät ohjelmat sekä MS Office ja erilaiset julkaisujärjestelmät ovat käytössä päivittäin.

Olen Aasian kielen ja kulttuurin osaaja, niinpä Ideagallerialla on tarjota myös inhouse- kääntäjä englannin, japanin ja korean kielellä. Minulla on osaamista myös markkinoinnin ja kuluttajakäyttäymisen alalta.