Sisältöön

Kokeellinen Voglia LAB yhdistää myymälän ja showroomin

Voglia LAB perustettiin lyhytaikaiseksi POP UP-lähdöksi Kauppakeskus Rediin. Tilassa käytettiin sekä samoja kalusteita kuin useita vuosia sitten Ideagallerian suunnittelemassa Jumbon POP UP-myymälässä ja osittain kivijalkamyymälöiden kalusteita, joita modernisoitiin mm. teippaamalla.  Tilassa yhdistetään sekä syksyn uutuusmallistot että iso Voglian basic-tuotteiden myyntialue. Lisäksi tilaa suunniteltiin Showroom, jossa esitellään tulevia mallistoja.

 

Ideagalleria on osuunnitellut tilan visuaalisen ilmeen ja kalusteratkaisut yhteistyössä Voglia -tiimin kanssa,  sekä hoitanut projektin ja myymälän somistamisen avajaisiin. Kalustuksen toteuttamisen on tehnyt Evet

 

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.