Sisältöön

Itiksen myymälän konseptisuunnittelu

Lähtökohtana Itiksen myymälän suunnittelussa oli uudistaa ja päivittää olemassa oleva kalustekonsepti tähän päivään. Uudistus tehtiin kustannustehokkaasti, vanhaa hyödyntäen ja uudistaen sekä tuomalla konseptiin uusia elementtejä. Ilme haluttiin modernimmaksi, selkeämmäksi ja ilmavaksi.  Suunnittelu tehtiin yhteistyössä Evet Oy:n kanssa ja he myös vastasivat kalusteista ja myymälän remontista.

 

 

Ideagalleria on ollut mukana Voglian myymäläketjun rakentamisessa alusta asti.

Voglian myymälöiden konsepteja on uusittu säännöllisin väliajoin; tällä hetkellä mennään jo neljännessä kalustesukupolvessa. Olemme mukana suunnittelutiimissä, huolehdimme projektin etenemisestä ja teemme kaikki myymälän graafiset materiaalit sekä somistuksen suunnitelmat.

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.