Skip to content

Voglia Donna

Niinhän siinä kävi, että muotimaailmassa verkossa pyörivä esite jyräsi painotuotteet; voisikohan olla, että hetken päästä painettu esite tuntuukin kädessä ylelliseltä ja lukuhetki sohvalla paperisen ”ruudun” kanssa rauhoittaa arjen. Sitä odotellessa selaillaan verkkoesitteitä.

Donna-lehti toimi usemman sesongin ajan Voglian ydinajatusten, mallistojen ja tuotteiden ympärille liittyvän elämäntavan esittelijänä. Hoidimme oheisen lehden ensimmäistä luonnoksista painokoneisiin asti. Tarina on luotu yhdessä Johanna Aution kanssa, kuvaussuunnittelu ja stailaus, sekä kuvausjärjestelyt ovat meidän käsialaa kuten myös esitteen layout sekä painoaineisto.

Kuvaajana toimi Justus Järnefelt, meikkaus ja kampaus Karri

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your site,
  how can i subscribe for a blog website? The account aided me a
  appropriate deal. I were tiny bit acquainted of
  this your broadcast provided vivid clear concept

 2. I must say you have hi quality articles here.
  Your website should go viral. You need initial traffic only.

  How to get it? Search for; Etorofer’s strategies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *