Skip to content

Voglia Donna

Niinhän siinä kävi, että muotimaailmassa verkossa pyörivä esite jyräsi painotuotteet; voisikohan olla, että hetken päästä painettu esite tuntuukin kädessä ylelliseltä ja lukuhetki sohvalla paperisen ”ruudun” kanssa rauhoittaa arjen. Sitä odotellessa selaillaan verkkoesitteitä.

Donna-lehti toimi usemman sesongin ajan Voglian ydinajatusten, mallistojen ja tuotteiden ympärille liittyvän elämäntavan esittelijänä. Hoidimme oheisen lehden ensimmäistä luonnoksista painokoneisiin asti. Tarina on luotu yhdessä Johanna Aution kanssa, kuvaussuunnittelu ja stailaus, sekä kuvausjärjestelyt ovat meidän käsialaa kuten myös esitteen layout sekä painoaineisto.

Kuvaajana toimi Justus Järnefelt, meikkaus ja kampaus Karri

 

 

 

 

 

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *